Account en Gebruikersinstellingen configureren

U kunt uw account- en gebruikersinstellingen beheren met behulp van de RICOH Account Administration-toepassing. U vindt er tevens informatie over uw abonnement.
Account en Gebruikersinstellingen configureren:
  1. Klik op de banner op Account-knop, de knop Account.
  2. Selecteer een van de beschikbare opties voor accountbeheer:
    • Klik op Accountgegevens om uw accountgegevens weer te geven of te bewerken.
    • Klik op Abonnement om informatie over uw abonnement weer te geven.
    • Klik op Gebruikers om gebruikers en gebruikersinstellingen te beheren.
  3. In RICOH Account Administration kunt u de instellingen bekijken en indien nodig bijwerken.
Raadpleeg de documentatie bij RICOH Account Administration voor informatie over het beheren van accounts, gebruikers en abonnementen.