Inloggen

Gemachtigde gebruikers kunnen inloggen vanaf elk systeem dat verbonden is met het internet en een ondersteunde webbrowser uitvoert.
Opmerking: Zie Computervereisten voor informatie over de ondersteunde webbrowsers en de minimumvereisten.
Inloggen:
  1. Open een webbrowservenster.
  2. Voer deze URL in de adresbalk in.
  3. Geef uw e-mailadres en wachtwoord in op de aanmeldingspagina en klik op Inloggen.
    Aanmeldingspagina

Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig.

Opmerking: Als u uw wachtwoord vergeten bent, klikt u op Wachtwoord vergeten en volgt u de vereiste stappen. Nadat u het e-mailadres opgeeft voor uw account, ontvangt u een verificatiecode waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.
Uit veiligheidsoverwegingen verloopt uw sessie na 15 minuten inactiviteit. De instellingen voor sessietime-out hebben geen invloed op gebruikers van een grote weergave.