Overzicht van RICOH Account Administration

Beheerders gebruiken RICOH Account Administration om RICOH TotalFlow Cloud-gebruikers en diverse andere objecten die in uw toepassingen worden gebruikt, te beheren.

De beschikbare functies variëren afhankelijk van de toepassingsabonnementen die uw bedrijf heeft gekocht. Voor alle TotalFlow Cloud-toepassingen gebruikt u Account Administration voor het volgende:

• Gebruikers toevoegen, wijzigen en verwijderen.
  • Details over uw abonnementen bekijken.
  • Uw accountgegevens bekijken en wijzigen.

Voor sommige toepassingen zijn andere functies toegevoegd zodat u het volgende kunt doen:

• RICOH Cloud Connector downloaden en installeren voor communicatie met Ricoh-toepassingen of met ondersteunde printers die in uw netwerk worden uitgevoerd.
  • Objecten zoals hotfolders, printers, klanten en automatiseringen beheren.