RICOH Cloud Connector-logboeken worden gedownload

Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van RICOH Cloud Connector, kunt u eenvoudig de toepassingslogboeken downloaden die u kunt gebruiken om het probleem op te lossen.
U kunt als volgt logboeken downloaden:
  1. Open een webbrowservenster.
  2. Voer in de adresbalk de URL voor de pagina Installatie van RICOH Cloud Connector in:

http://server_address:port_number/license,

waarbij server_address het IP-adres of de hostnaam is van de computer waarop RICOH Cloud Connector is geïnstalleerd en port_number de toepassingspoort.

Als u zich op de computer bevindt waarop RICOH Cloud Connector is geïnstalleerd en u de standaardpoort gebruikt, kunt u naar http://localhost:15180/license gaan.
  3. Klik op de banner op , het pictogram Help, en selecteer Download logs.
  4. Sla het logboekpakket op in uw systeem.
    De procedure voor het opslaan van het bestand hangt af van de webbrowserinstellingen.

De logboeken worden opgeslagen in ZIP-formaat en het resulterende pakket krijgt de naam RCC_logs_yyyy-mm-ddThh_mm_ss.zip, waarbij yyyy-mm-dd en hh_mm_ss staan voor de datum en tijd waarop de logboeken werden verzameld.

Opmerking: Als component RICOH Printer Connector samen met RICOH Cloud Connector is geïnstalleerd, worden de logboeken van RICOH Printer Connector ook opgenomen in het pakket.