Informatie van Data Collector weergeven

In het tabblad vindt u informatie over Data Collectors de geconfigureerde data collectors, waaronder het IP-adres, de huidige software-versie, beschikbare updates, communicatiestatus en gegevensbronnen.
Informatie van Data Collector weergeven:
  1. Klik op het tabblad tabblad Data Collectors Data Collectors.
    Tabblad Data Collectors
  2. Selecteer in de lijst Data Collectors de data collector die u wilt weergeven.
  3. Bekijk de informatie die aan de rechterzijde van het paneel wordt weergegeven.

De volgende informatie wordt weergegeven:

IP-adres
    Het IP-adres van de data collector. Klik op de link om RICOH Supervisor Data Collector te openen en de pagina van de data collector weer te geven.
    Communicatiestatus
    De communicatiestatus tussen de data collector en de cloud.
    • Verbonden: De data collector kan communiceren met de cloud.
    • Niet verbonden: De data collector kan niet communiceren met de cloud. Controleer de netwerkinstellingen en los eventuele connectiviteitsproblemen op.
    Huidige versie/ Update
    De huidige software-versie en beschikbare updates die kunnen worden gedownload.
    Totaal aantal gegevensbronnen
    Het totaal aantal gegevensbronnen.

In de gegevensbrontabel worden de voor de data collector configureerde gegevensbronnen en de volgende gegevens weergegeven:

Gegevensbron
    De naam die voor de gegevensbron is ingesteld in RICOH Supervisor Data Collector.
    Verbindingsstatus
    De verbindingsstatus van de gegevensbron.
    • Verbonden: Via alle communicatiekanalen worden gegevens verzameld en overgebracht.
    • Gedeeltelijke gegevensoverdracht: Via een of meer geconfigureerde communicatiekanalen worden geen gegevens overgebracht.
    • Wachten op gegevens: De verbinding met het communicatiekanaal wordt tot stand gebracht en er is nog geen gegevensoverdracht. Wacht tot de verbinding tot stand is gebracht of ga naar de data collector en zorg ervoor dat er geen connectiviteitsproblemen zijn.
    • Niet geconfigureerd: Er zijn nog geen communicatiekanalen geconfigureerd voor de gegevensbron. Ga naar de data collector en configureer ten minste één ondersteund communicatiekanaal.
    • Niet verbonden: De communicatiekanalen kunnen niet met de gegevensbron communiceren en er vindt geen gegevensoverdracht plaats. Ga naar de data collector, controleer de gegevensbroninstellingen en de netwerkinstellingen, en los eventuele connectiviteitsproblemen op.
    • Niet beschikbaar: Kan niet met de data collector communiceren om gegevensbronnen op te halen. Controleer de netwerkinstellingen en los eventuele connectiviteitsproblemen op.
    Laatste verbinding
    Wanneer er voor het laatst verbinding werd gemaakt met de gegevensbron.
    Serienummer
    Het serienummer van de printer die als een gegevensbron is geregistreerd.
    Model
    Het model van de printer die als een gegevensbron is geregistreerd.
    Tijdzone van gegevensbron
    De tijdzone van de gegevensbron op basis van de tijdzone- en zomertijdinstellingen die in RICOH Supervisor Data Collector zijn geconfigureerd.

Als de instelling Tijdzone van gegevensbron wordt weergegeven als Niet ingesteld, gaat u naar RICOH Supervisor Data Collector en geeft u een tijdzone voor de gegevensbron op. Controleer of de nieuwste versie van RICOH Supervisor Data Collector is geïnstalleerd.

Opmerking: Klik op de kolomkop om de lijst gegevensbronnen oplopend of aflopend te sorteren.