Data Collector downloaden

U kunt extra data collectors downloaden van het tabblad Data Collectors.
Een data collector downloaden:
  1. Klik op het tabblad tabblad Data Collectors Data Collectors.
  2. Klik op de knop knop Data Collector downloaden Data Collector downloaden naast Data Collectors.
    Tabblad -Data Collectors Data Collector downloaden
  3. Klik in het dialoogvenster Welkom bij RICOH Supervisor in de sectie die overeenkomt met uw besturingssysteem op Data Collector downloaden.
    Dialoogvenster Welkom bij RICOH Supervisor
    Opmerking: Zorg ervoor dat uw huidige versie van het besturingssysteem wordt ondersteund.
  4. Sla het installatiebestand op uw computer op.
    De procedure voor het opslaan van het bestand hangt af van de webbrowser.
  5. Voer het gedownloade installatieprogramma uit om het installatieprogramma te starten.
  6. Volg de vereiste installatiestappen.