Meldingen configureren

Met meldingen kunt u op de hoogte blijven van alles wat er in uw drukkerij gebeurt en problemen verhelpen van zodra ze zich voordoen. U kunt meldingsvoorkeuren instellen voor Data Collectors, de printerconnectiviteit, software-updates, een laag niveau van verbruiksartikelen voor printers, printerfouten en inactieve statussen.
    Opmerking:
  • Meldingen zijn alleen beschikbaar wanneer RICOH Supervisor Data Collector is geïnstalleerd. Voor printermeldingen moeten printers ook zijn geregistreerd in RICOH Supervisor Data Collector
    Belangrijk:
  • De meldingen voor een laag niveau van verbruiksartikelen voor printers worden alleen ondersteund voor printer voor losse vellen.

De specifieke toner-, inkt- of papierniveaus in de meldingen zijn gebaseerd op de beschikbare informatie van de printer.

• De meldingen voor beschikbare RICOH Supervisor Data Collector-software-updates worden verzonden wanneer ten minste één van uw data collectors een versie heeft die ouder is dan de nieuwste versie.