Profielinstellingen configureren

U kunt uw profielinstellingen bekijken en wijzigen vanuit het menu Account.
Om de profielinstellingen te configureren:
  1. Klik op de banner op Account-knop, de knop Account.
  2. Klik op Profielinstellingen.
  3. In het paneel Profielinstellingen kunt u zo nodig uw profielgegevens, wachtwoord of voorkeuren bijwerken:
    • Om de gegevens van uw gebruikersprofiel te bewerken, klikt u op DETAILS. Breng de vereiste wijzigingen aan en klik op Details bijwerken.
    • Om uw wachtwoord te wijzigen, klikt u op WACHTWOORD. Voer uw huidige wachtwoord in, voer het nieuwe wachtwoord in, bevestig dit en klik vervolgens op Wachtwoord wijzigen.

Het nieuwe wachtwoord moet aan alle veiligheidseisen voldoen.

• Om uw gebruikersvoorkeuren aan te passen, klikt u op VOORKEUREN. Breng de vereiste wijzigingen aan en klik op Instellingen bijwerken.