Printergroepen bewerken

U kunt bestaande printergroepen wijzigen.
Printergroepen bewerken:
  1. Klik op het tabblad tabblad Weergave werkelijke tijd Weergave werkelijke tijd.
  2. Selecteer de groep die u wil bewerken onder Printergroepen.
  3. Klik in de koptekst van de groep op de knop knop Opties Opties en selecteer Groep bewerken.
    Tabblad -Weergave werkelijke tijd Opties voor printergroepen
  4. Selecteer de printers die u in de groep wil opnemen.
    Schakel het selectievakje Alles selecteren in om alle printers toe te voegen.
  5. Voer in het veld Naam een nieuwe naam in voor de groep.
  6. Als u de printerkaarten opnieuw wilt ordenen, klikt u op de kaarten en sleept u ze naar een andere locatie.
  7. Klik op Opslaan.