Overzicht van RICOH Supervisor

Met RICOH Supervisor blijft u steeds op de hoogte van alles wat er in uw drukkerij gebeurt.

RICOH Supervisor is een cloudtoepassing die u door middel van visuele voorstellingen helpt uw printproductieomgeving te bewaken, begrijpen en verbeteren. U kunt gemakkelijk gegevensbronnen bewaken, verzamelde gegevens raadplegen en meldingen instellen om u op de hoogte te houden van belangrijke veranderingen.

Belangrijkste functies
  • Apparaatstatus bewaken en gebruiksstatistieken weergeven.
  • Prestatiedoelen instellen per dag of week.
  • Dashboards maken met verschillende indelingen en grafische opties voor het weergeven van verzamelde gegevens.
  • Inzoomen op dashboards om specifieke gegevens te verkrijgen en mogelijke knelpunten te identificeren.
  • Op elk moment rapporten downloaden.
  • Taken van elke printer samen op een scherm weergeven.
  • Meldingen configureren om op de hoogte te blijven van en snel te reageren op problemen.
Belangrijk: RICOH Supervisor is geen factureringstoepassing, maar kan u wel aanvullende informatie over uw kosten bieden door waardevolle inzichten te verschaffen in de gebruikelijke werklast en prestaties van uw apparaten.