Informatie van Printer weergeven

Op de printerkaarten staat informatie over elke bewaakte printer.
Informatie van printer weergeven:
  1. Klik op het tabblad tabblad Weergave werkelijke tijd Weergave werkelijke tijd.
    Tabblad Weergave werkelijke tijd
  2. Klik onder Printergroepen op Alle printers of op de naam van een specifieke printergroep.
    De printers in de groep worden weergegeven als afzonderlijke kaarten. Voor printers met een configuratie voor enkelzijdig/dubbelzijdig wordt een aparte kaart weergegeven voor elke engine en worden alle metrische gegevens per engine bijgehouden.
  3. Bekijk de informatie die op de printerkaarten wordt weergegeven.
    De volgende informatie wordt weergegeven:
    Naam printer
    De naam van de printer.
    Printerstatus
    Wanneer de printer is aangesloten en gegevens worden overgedragen, wordt op de printerkaart de printerstatus weergegeven. Zie Printerstatus voor meer informatie over statusberichten.
    Verbindingsstatus
    Wanneer er geen gegevensoverdracht van een printer is, is de printerkaart inactief en wordt in plaats van de printerstatus de verbindingsstatus weergegeven:
    • Niet geconfigureerd: Er zijn nog geen communicatiekanalen geconfigureerd voor de printer. Ga naar de data collector en configureer ten minste één ondersteund communicatiekanaal.
    • Niet verbonden: De communicatiekanalen kunnen niet met de printer communiceren en er vindt geen gegevensoverdracht plaats. Ga naar de data collector, controleer de printerinstellingen en de netwerkinstellingen, en los eventuele connectiviteitsproblemen op.
    • Niet beschikbaar: Kan niet met de data collector communiceren om printergegevens op te halen. Controleer de netwerkinstellingen en los eventuele connectiviteitsproblemen op.
    • Wachten op gegevens: De verbinding met het communicatiekanaal wordt tot stand gebracht en er is nog geen gegevensoverdracht. Wacht tot de verbinding tot stand is gebracht of ga naar de data collector en zorg ervoor dat er geen connectiviteitsproblemen zijn.

Als de verbinding met RICOH Supervisor Data Collector nog steeds actief is, heeft u vanaf de printerkaart rechtstreeks toegang tot de overeenkomstige data collector-pagina. Klik op het pictogram Informatie, het pictogram Informatie en klik vervolgens op Open de Data Collector in een nieuw tabblad.

Naam van de huidige afdruktaak
    Deze informatie wordt enkel weergegeven als de printerstatus Afdrukken is.
    Periode van gegevensverzameling
    Zie Printerkaarten aanpassen voor meer informatie over het instellen van de periode voor het verzamelen van gegevens.
    Bewaakte gegevensstatistieken
    Zie Printerkaarten aanpassen voor meer informatie over het instellen van de gegevensstatistieken.
    Opmerking: U kunt de printers in een groep op naam filteren. Voer in het tekstvak Printers zoeken een printernaam of een deel van een printernaam in.

Opmerking: De metrische gegevens over printerkaarten in het tabblad Weergave werkelijke tijd kunnen met vertraging worden bijgewerkt als de tijd op de printers of het apparaat waarop RICOH Supervisor Data Collector is geïnstalleerd niet juist is ingesteld. Zie Als er zich een probleem voordoet voor meer informatie.