Configuratie

In dit hoofdstuk vindt u handige informatie over het configureren van het systeem en procedures voor het werken met data collectors en softwareconnectoren, het instellen van gebruikersvoorkeuren en -meldingen, en het maken van locaties en diensten.

Belangrijk: Uw gebruikersrol bepaalt welke configuratieopties worden weergegeven in de gebruikersinterface welke acties u kunt uitvoeren. Toegang tot bepaalde gebruikersinterfaces of uitvoerbare acties kunnen worden beperkt door rollen.

Zie Gebruikers en rollen voor meer informatie.