Werken met dashboards

Een dashboard is een verzameling widgets die de door uw data collectors verzamelde gegevens op een duidelijke manier weergeven. U hebt toegang tot uw dashboards en dashboards die andere gebruikers met u hebben gedeeld.
Verwijzing: Ga voor een videopresentatie van de Dashboards tab naar Ricoh How-to Videos.
    Belangrijk:
  • Uw gebruikersrol bepaalt welke opties worden weergegeven in het tabblad Dashboards en welke acties u kunt uitvoeren. Toegang tot bepaalde gebruikersinterfaces of uitvoerbare acties kunnen worden beperkt door rollen.

Zie Gebruikers en rollen voor meer informatie.

• Alle tijdgerelateerde gegevens op het tabblad Dashboards worden weergegeven in de tijdzone van de printer, die is ingesteld in RICOH Supervisor Data Collector.

• Het tijdstip waarop de gegevens in een dashboard voor het laatst zijn bijgewerkt, wordt weergegeven naast de naam van het dashboard in de tijdzone van de webbrowser waarmee toegang wordt verkregen tot RICOH Supervisor.

• Alle tijdgerelateerde gegevens op het tabblad Dashboards worden weergegeven in de tijdzone van de printer die is ingesteld in RICOH Supervisor Data Collector of in de tijdzone van de browser van de gebruiker.