Printers toevoegen, bewerken en verwijderen

Op het tabblad Weergave werkelijke tijd staan de printers die zijn geconfigureerd met RICOH Supervisor Data Collector. Ga naar RICOH Supervisor Data Collector als u meer printers wilt toevoegen, de printerinstellingen wilt bewerken of printers wilt verwijderen.
U kunt als volgt printers toevoegen, bewerken en verwijderen:
  1. Klik op het tabblad tabblad Data Collectors Data Collectors.
    Tabblad Data Collectors
  2. Selecteer in de lijst Data Collectors de data collector waarmee u wilt werken.
    U kunt in het informatiepaneel rechts onder Gegevensbron de printers bekijken die zijn geconfigureerd voor een data collector.
  3. Klik in het informatiepaneel van de data collector op het IP-adres van de data collector om RICOH Supervisor Data Collector te openen en toegang te krijgen tot de data collector-pagina.
  4. Voeg in RICOH Supervisor Data Collector zo nodig printers toe of bewerk of verwijder ze.
    Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie.