NG komt vaak voor in Resultaten kleurverificatie

Oorzaak Oplossing en verwijzing
Er is een verkeerde kleurenwaaier gebruikt. Controleer of de juiste kleurenwaaier is afgedrukt. Controleer of het nummer van de kleurenwaaier juist is:
  1. Geef in het scherm Begininstellingen een combinatie op van Apparaatnaam en Papiernaam en klik vervolgens op Details.
  2. Controleer ID verificatiestrook.
De kleurenwaaier is niet goed gescand. Leg de kleurenwaaier op de juiste manier in de lade van het apparaat.
De kleurenwaaier is niet op het juiste papier afgedrukt. Druk de kleurenwaaier af op het type papier dat is opgegeven in Papiertype onder Papierbeheer op het scherm Begininstellingen.
De drempelwaarde is niet goed ingesteld. Geef in het scherm Begininstellingen de standaardwaarde op in Drempel instellen.
De kleurenwaaier voor het maken van een profiel of de kleurenwaaier voor kleurverificatie is afgedrukt met de verkeerde instellingen.
  • Druk de kleurenwaaier voor het maken van een profiel af met de juiste afdrukinstellingen.
  • Druk de kleurenwaaier voor verificatie af met de juiste afdrukinstellingen.
Gegevens die zijn verwerkt door de RIP, blijven aanwezig in de taak voor het afdrukken van de kleurenwaaier voor kleurverificatie die is geregistreerd in de DFE. Kijk of er door RIP verwerkte gegevens aanwezig zijn in de taak voor het afdrukken van de kleurenwaaier voor kleurverificatie in de DFE, verwijder eventuele aanwezige gegevens en druk de taak nogmaals af.

Zie de handleiding van de DFE voor instructies.

De kleurreproductiestatus van de printer is gewijzigd nadat het profiel is gemaakt. Voer Snelle kleuraanpassing nogmaals uit.
    Opmerking:
  • Als NG nog steeds regelmatig wordt weergegeven, neemt u contact op met uw servicevertegenwoordiger.