Wanneer een bericht wordt weergegeven (Afstemming kleurmonster)

Bericht Oorzaak Oplossing en verwijzing
Fout bij instellen van CMYK-bronprofiel CMYK-bron in Opnieuw afdrukken na kleurafstemming is niet opgegeven. Geef bij CMYK-bron in Opnieuw afdrukken na kleurafstemming het profiel op dat is opgegeven in de afdrukinstellingen bij het afdrukken van de documentgegevens.
Uitlijningsfout De afbeelding die is opgegeven in Oorspronkelijke gegevens kan niet worden gebruikt voor kleurafstemming. Kleurafstemming is niet mogelijk met sommige afbeeldingen, zoals afbeeldingen met alleen een effen kleur of met een ontwerp op basis van lijn- of rotatiesymmetrie. Controleer of de opgegeven afbeelding wordt ondersteund.
Het gescande document of kleurmonster komt niet overeen met de afbeelding die wordt weergegeven in Oorspronkelijke gegevens. Scan een document of kleurmonster dat overeenkomt met de afbeelding die wordt weergegeven in Oorspronkelijke gegevens.
Het gebied of de richting van de afbeelding die is gescand in Perfect voorbeeld en Voor kleurafstemming komt niet overeen met het gebied of de richting die is opgegeven in Gebied opgeven in Oorspronkelijke gegevens. Geef in Gebied opgeven in Perfect voorbeeld en Voor kleurafstemming dezelfde afbeelding op die is opgegeven in Oorspronkelijke gegevens, en geef vervolgens hetzelfde gebied en dezelfde richting op als in de oorspronkelijke gegevens.
Fout bij kleurafstemming Een of meer instellingen zijn niet goed opgegeven.
  • Herhaal de procedure vanaf het begin.
  • Als Uitlijningsfout wordt weergegeven, lost u dit probleem op volgens de instructies.

Overschrijven van [###] is niet toegestaan.

[###] staat voor de naam van een vooraf geïnstalleerd bestand.

U heeft een bestandsnaam opgegeven die wordt gebruikt voor een vooraf geïnstalleerd bestand in CMYK-bron in Opnieuw afdrukken na kleurafstemming. Het vooraf geïnstalleerde bestand kan niet worden overschreven.

Geef een andere bestandsnaam op.

Het verwijderen van [###] is niet toegestaan.

[###] staat voor de naam van een vooraf geïnstalleerd bestand.

U heeft geprobeerd een vooraf geïnstalleerd bestand in CMYK-bron in Opnieuw afdrukken na kleurafstemming te verwijderen. De vooraf geïnstalleerde bestanden kunnen niet worden verwijderd.
Fout bij bestandsselectie

Kan [###] niet openen. De kleurruimte wordt niet ondersteund of het bestand is beschadigd.

[###] staat voor een bestandsnaam.

Bij CMYK-bron in Opnieuw afdrukken na kleurafstemming is een bestand opgegeven waarvan de kleurruimte niet CMYK is, of het opgegeven bestand is beschadigd.
  • Controleer of u het bestand kunt openen in de toepassing voor uw DFE of in een andere toepassing.
  • Geef een ander bestand op in CMYK-bron in Opnieuw afdrukken na kleurafstemming en controleer vervolgens of dit bestand wel goed werkt.
  • Geef een bestand op met de kleurruimte CMYK. Als u de gegevens wilt bekijken van de kleurruimte van een profiel, gebruikt u een toepassing die de profielgegevens kan weergeven. U kunt bijvoorbeeld de profielinformatie lezen en informatie over Kleurruimte controleren in "ICC Profile Inspector", een toepassing die wordt aangeboden door het ICC (International Color Consortium). Deze toepassing is gratis te downloaden op ICC Profile Inspector .
Fout bij bestandsselectie

Kan [###] niet openen. De bestandsindeling wordt niet ondersteund of het bestand is beschadigd.

[###] staat voor een bestandsnaam.

In Oorspronkelijke gegevens is een bestand opgegeven dat niet kan worden gebruikt of het bestand is beschadigd.
  • Controleer of het bestand van een type is dat wordt ondersteund in Afstemming kleurmonster.
  • Controleer of u het bestand kunt openen in een andere toepassing.
  • Geef een ander bestand op in Oorspronkelijke gegevens en controleer vervolgens of dit bestand wel goed werkt.
Fout in tekentype Er is bij het opslaan van het profiel een niet-singlebyte alfanumeriek teken opgegeven in de bestandsnaam. Gebruik alleen singlebyte alfanumerieke tekens als u de bestandsnaam wijzigt.
Bovenlimiet bereikt Er is een kleurmonster of document gescand met meer dan 15 pagina's. U kunt maximaal 15 pagina's scannen van een kleurmonster of document. Als u de afbeeldingen wilt verwijderen die al zijn gescand, gaat u in Oorspronkelijke gegevens naar de afbeelding die u wilt verwijderen en klikt u vervolgens op Verwijderen in Perfect voorbeeld of Voor kleurafstemming.
Fout bij verwerken van rasterafbeelding GPL Ghostscript is mogelijk niet goed geïnstalleerd of de omgevingsvariabelen in GPL Ghostscript zijn onjuist opgegeven.
  • Controleer de instellingen voor de omgevingsvariabelen.
  • Installeer GPL Ghostscript opnieuw.

Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.

Opmerking:
  • Volg de instructies in het bericht als er andere berichten worden weergegeven.