Een nieuwe waaier registreren voor colorimetrie

Maak een bestand met waaiergegevens en registreer deze om een nieuwe waaier voor colorimetrie te registreren.

Belangrijk:
  • U hoeft de waaier voor colorimetrie niet te registreren als u een waaier gebruikt die al is geregistreerd.

1. Maak een tekstbestand zonder opmaak met de cgegevens (TXT) met behulp van een teksteditor zoals Kladblok van Windows.
      Opmerking:
    • Geef desgewenst een naam en locatie voor het bestand op.
  2. Klik op Colorimetrie op uw computer.Klikken op Colorimetrie
  3. Klik op Toevoegen.Op de knop [Toevoegen] klikken
  4. Klik op Bladeren... en selecteer een bestand met waaiergegevens.Op de knop [Bladeren] klikken om een bestand met waaiergegevens te selecteren
  5. Klik op OK OK.
  6. Als de waaier voor colorimetrie klaar is, klikt u op OK.
    Er wordt een PDF-bestand gemaakt om af te drukken, evenals een paar andere bestanden. De waaier voor colorimetrie wordt toegevoegd aan de lijst.