Problemen oplossen (Beheerconsole)

In dit gedeelte vindt u informatie over het oplossen van problemen waardoor Beheerconsole niet of niet goed werkt.

Status Oorzaak Oplossing en verwijzing
U krijgt een 404-fout en het scherm van Beheerconsole verschijnt niet wanneer u het IP-adres invoert in een browser. Het IP-adres en/of poortnummer dat u hebt ingevoerd, is onjuist. Voer het juiste IP-adres en poortnummer in. Vergeet niet om een dubbele punt (:) te typen tussen het IP-adres en poortnummer.

U kunt het IP-adres en poortnummer controleren in Inst. server Auto Color Adjuster onder Apparaatinstellingen dat wordt weergegeven wanneer u op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen) op het menuscherm klikt. Als u een clientcomputer gebruikt, vraagt u de beheerder om het juiste IP-adres en poortnummer.

Oude gegevens blijven aanwezig in de cache van de browser. Druk op het scherm Beheerconsole tegelijkertijd op de toetsen F5 en Shift. De cache van de browser wordt gewist en de pagina wordt opnieuw geladen.
Als u meer dan een apparaat bedient, is de server niet toegankelijk vanaf een clientcomputer.
  • Controleer of de computer is aangesloten op het netwerk.
  • Start Windows opnieuw op de computer en server.
    Opmerking:
  • Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.
U krijgt de fout 404 en het scherm Beheerconsole verschijnt niet wanneer u op Beheerconsole op het scherm Begininstellingen klikt. Oude gegevens blijven aanwezig in de cache van de browser of de service op de server werkt niet goed.
  • Druk op het scherm Beheerconsole tegelijkertijd op de toetsen F5 en Shift. De cache van de browser wordt gewist en de pagina wordt opnieuw geladen.
  • Start Windows opnieuw op. Als u een clientcomputer gebruikt, moet u Windows ook op de server opnieuw starten.
    Opmerking:
  • Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.
Het scherm Beheerconsole wordt niet volledig weergegeven en u kunt niets doen. Oude gegevens blijven aanwezig in de cache van de browser of er is een fout opgetreden in de database.
  • Druk op het scherm Beheerconsole tegelijkertijd op de toetsen F5 en Shift. De cache van de browser wordt gewist en de pagina wordt opnieuw geladen.
  • Start Windows opnieuw op. Als u een clientcomputer gebruikt, moet u Windows ook op de server opnieuw starten.
    Opmerking:
  • Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.
Er wordt geen waaier weergegeven op het scherm Beheerconsole. Er is een onjuiste waaier opgegeven. Controleer of de juiste kleurenwaaier is afgedrukt. Gebruik de volgende procedure om te controleren of het nummer (de ID) van de kleurenwaaier juist is:
  1. Geef in het scherm Begininstellingen een combinatie op van Apparaatnaam en Papiernaam en klik vervolgens op Details.
  2. Controleer ID verificatiestrook.
Oude gegevens blijven aanwezig in de cache van de browser. Druk op het scherm Beheerconsole tegelijkertijd op de toetsen F5 en Shift. De cache van de browser wordt gewist en de pagina wordt opnieuw geladen.
Er is een inconsistentie aangetroffen in de opgegeven gegevens.
  • Controleer of de volgende map niet wordt gedeeld:

C:\RicohAutoColorAdjuster\DB

• Start Windows opnieuw op. Als u een clientcomputer gebruikt, moet u Windows ook op de server opnieuw starten.
    Opmerking:
  • Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.