De Beheerconsole starten in een webbrowser

De Beheerconsole starten in een webbrowser:

1. Start de computer die via USB-kabels is verbonden met het apparaat.
  2. Controleer het IP-adres en poortnummer van de server.
    1. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen) op het menuscherm.De knop Instellingen in het hoofddialoogvenster van RICOH Auto Color Adjuster
    2. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, dubbelklikt u op het pictogram RICOH (RICOH-pictogram).
    3. Klik op Inst. server Auto Color Adjuster om het IP-adres en poortnummer te controleren.Inst. server Auto Color Adjuster
  3. Start een webbrowser en typ het IP-adres en poortnummer in de adresbalk.Adresbalk van een webbrowser
      Opmerking:
    • Gebruik de volgende notatie van het IP-adres en poortnummer: https://(IP-adres):(poortnummer). Vergeet niet de dubbele punten (:) en punten (.) over te nemen. De invoer na ":" kunt u weglaten als het poortnummer "80" is.
    • U kunt ook de beheerconsole gebruiken vanaf een computer in het netwerk. Typ in de adresbalk van de browser het IP-adres en het poortnummer van de computer die via USB is verbonden met het apparaat.
    • Wanneer u meer dan één apparaat bedient en een cliëntcomputer gebruikt, vraagt u de beheerder om het IP-adres en het poortnummer van de server.
  4. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in.
      Opmerking:
    • Dit zijn de standaardinstellingen voor de gebruikersnaam en het wachtwoord:
      • Gebruikersnaam: aca-user
      • Wachtwoord: user
    Het scherm Beheerconsole wordt weergegeven.