Het IP-adres controleren

Opmerking:
  • Bij gebruik van één apparaat controleert u het IP-adres op de computer waarop u de software installeert.
  • Bij gebruik van verschillende apparaten controleert u het IP-adres op de computer die wordt gebruikt als de server.

Het IP-adres controleren:

1. Klik met de rechtermuisknop op Start en selecteer Windows PowerShell.Klik op de [Start]-knop van Windows en selecteer [Windows PowerShell]
  2. Voer ipconfig in en druk op de toets Enter.
  3. Controleer het IP-adres en neem de waarde over bij IP adres: in de wizard.Het IP-adres controleren