Het poortnummer controleren

Opmerking:
  • Bij gebruik van één apparaat controleert u het poortnummer op de computer waarop u de software installeert.
  • Bij gebruik van verschillende apparaten controleert u het poortnummer op de computer die wordt gebruikt als de server.

Het poortnummer controleren:

1. Voer in het dialoogvenster van Windows PowerShellnetstat -nao in en druk vervolgens op de Enter-toets.
  2. Controleer de waarde van Lokaal adres van de regel waarop het protocol is ingesteld op TCP en het externe adres 0.0.0.0 is.Het lokale adres controleren in het Windows PowerShell-dialoogvenster
  3. Als 0.0.0.0:8080 niet wordt weergegeven, controleert u of 8080 is opgegeven bij Poortnummer: in de wizard.
  4. Als 0.0.0.0:8080 wordt weergegeven, controleert u of er niet een waarde groter dan 1024 wordt weergegeven en geeft u de laatste vier cijfers op bij Poortnummer: in de wizard.
    Voorbeeld: als 0.0.0.0:1024 niet wordt weergegeven, voert u 1024 in.
  5. Voer afsluiten in en druk op de toets Enter.