Een wachtwoord registreren om verbinding te maken met de cloud voor licentiebeheer

Belangrijk:
  • Als u een bericht ziet dat het wachtwoord is verlopen, volgt u de instructies op het scherm om een e-mail te ontvangen voor het vernieuwen van het wachtwoord. Als u vanuit de verzonden e-mail voor het vernieuwen van het wachtwoord niet kunt inloggen bij de cloud, neemt u contact op met uw servicevertegenwoordiger.

1. Open de e-mail voor het vernieuwen van het wachtwoord die is verstuurd naar de beheerder en klik op Aanmelden bij uw account.
  2. Voer het e-mailadres en Wachtwoord in en klik op AANMELDEN.
      Opmerking:
    • Deze gegevens staan in de e-mail voor het vernieuwen van het wachtwoord.
  3. Voer bij Nieuw wachtwoord een wachtwoord in van minimaal acht tekens, en gebruik een mix van hoofdletters en kleine letters, cijfers en speciale tekens.
  4. Typ het wachtwoord ter bevestiging bij Wachtwoord bevestigen en klik dan op Wachtwoord wijzigen.
  5. Klik op de knop Gebruiker (de knop Gebruiker).
  6. Klik op Afmelden.
      Opmerking:
    • Zelfs nadat u een wachtwoord heeft geregistreerd, krijgt u af en toe e-mails met een herinnering om het wachtwoord regelmatig te wijzigen.
    • Het opgegeven wachtwoord wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de cloud voor het beheren van de licenties. Zie De RICOH Auto Color Adjuster activeren voor meer informatie.