RICOH Auto Color Adjuster downloaden en installeren

Installeer RICOH Auto Color Adjuster op de computer die met het apparaat wordt verbonden.
  1. Download het installatieprogramma van de website van de fabrikant en sla het op de computer op die wordt verbonden met het apparaat.
  2. Log in bij de computer met een gebruikersaccount met beheerdersrechten en sluit vervolgens alle toepassingen.
  3. Voer het gedownloade bestand AutoColorAdjusterSetup_Verxxx.msi uit.
      Opmerking:
    • XXX varieert afhankelijk van de datum waarop het bestand is vrijgegeven.
    De installatiewizard wordt weergegeven.
  4. Klik op Volgende.Het dialoogvenster Installatie van RICOH Auto Color Adjuster
  5. Selecteer Ik ga akkoord met de voorwaarden van de softwarelicentieovereenkomst en klik op Volgende.
  6. Geef waarden op voor IP adres: en Poortnummer:. Zie Het IP-adres controleren en Het poortnummer controleren voor informatie over het controleren van het IP-adres en het poortnummer.
  7. Klik op Volgende.
  8. Klik op Installeren.
    De installatie begint.
  9. Als er een scherm verschijnt met de vraag of u de computer opnieuw wilt opstarten, klikt u op Ja.
  10. Als de installatie klaar is, klikt u op Voltooien.
  11. Klik op Ja als er wordt gevraagd of u opnieuw wilt opstarten.
      Opmerking:
    • U mag RICOH Auto Color Adjuster niet opnieuw starten nadat de computer opnieuw is opgestart. De RICOH Auto Color Adjuster start niet goed op totdat ColorGATE Productionserver is geïnstalleerd.
    • U kunt de functie Snelle kleuraanpassing niet gebruiken met een Fiery controller tenzij u eerst de Fiery Command WorkStation installeert.
    • Gebruik een statisch IP-adres op de computer. RICOH Auto Color Adjuster kan niet goed worden gestart als het IP-adres van de computer steeds verandert.