Tabblad Klanten

Gebruik het tabblad Klanten om alle gegevens die u over uw klanten moet weten bij elkaar te houden.

Tabblad Klanten

Op dit tabblad kunt u klanten toevoegen en opgeven aan welke interne gebruiker een klant wordt toegewezen. U kunt ook klanten bewerken of verwijderen.

Als de optie om taken per e-mail in te dienen is ingeschakeld, kunt u met de rechtermuisknop op een klant klikken en E-mail voor indienen van taken opvragen selecteren om het aangepaste e-mailadres voor het indienen van taken te zien waar de gebruikers die aan die klant zijn gekoppeld taken kunnen indienen.