Printers

Printerobjecten vertegenwoordigen de printers in uw omgeving die afdruktaken ontvangen van RICOH TotalFlow Producer.

U kunt verbinding maken met printers die on-premises in uw lokale netwerk worden uitgevoerd door ze op het tabblad Printers toe te voegen in RICOH Account Administration. De geconfigureerde printers zijn vervolgens beschikbaar in RICOH TotalFlow Producer, in het deelvenster Printers.

Deze functie is alleen beschikbaar met een RICOH TotalFlow Producer Advanced-abonnement of proefabonnement en hiervoor moet RICOH Cloud Connector met het onderdeel RICOH Printer Connector worden geïnstalleerd. Het onderdeel RICOH Printer Connector is alleen beschikbaar in de Windows-versie van RICOH Cloud Connector.

Alleen gebruikers met de rol van Taakbeheerder hebben toegang tot het paneel Printers en kunnen taken naar printers verzenden.

Opmerking: Gebruikers met de rol van Taakbeheerder kunnen ook printers toevoegen en beheren vanaf het deelvenster Printers in RICOH TotalFlow Producer.