Printers bewerken

U kunt de printereigenschappen bekijken en wijzigen.
Opmerking: Alleen gebruikers met de rol van Beheerder in RICOH Account Administration hebben toegang tot het tabblad Printers en kunnen printers bewerken.
U bewerkt een printer als volgt:
  1. Klik in het linkerdeelvenster op Printers.
    U ziet het tabblad Printers:tabblad Printers
  2. Klik met de rechtermuisknop op een printer in de lijst en selecteer Printereigenschappen... in het menu.
    U ziet het dialoogvenster Printer bewerken:dialoogvenster Printer bewerken
  3. Wijzig de printerinstellingen indien nodig.

Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

Opmerking: De printernaam, printertaal en SNMP-versie kunnen niet worden gewijzigd. U kunt de printer verwijderen en opnieuw aanmaken als u deze instellingen wilt wijzigen.
  4. Klik op OK.
  5. Als u meerdere instanties van RICOH Cloud Connector hebt, selecteert u de instantie die u wilt gebruiken om te communiceren met de printer in het dialoogvenster RICOH Cloud Connector installeren en klikt u op OK.