Printers in- en uitschakelen

U kunt de printers waarop u taken wilt ontvangen, inschakelen of de printers die u momenteel niet gebruikt, uitschakelen.
Opmerking: Alleen gebruikers met de rol van Beheerder in RICOH Account Administration hebben toegang tot het tabblad Printers en kunnen printers in- of uitschakelen.
U schakelt een printer als volgt in of uit:
  1. Klik in het linkerdeelvenster op Printers.
    U ziet het tabblad Printers:tabblad Printers
  2. Klik met de rechtermuisknop op een uitgeschakelde printer in de lijst en selecteer Printer inschakelen in het menu om een printer in te schakelen.
  3. Klik met de rechtermuisknop op een ingeschakelde printer in de lijst en selecteer Printer uitschakelen in het menu om een printer uit te schakelen.
    Als u een printer uitschakelt, kan deze geen statusinformatie meer verzenden of taken ontvangen.