Toegankelijkheid

Ricoh streeft ernaar producten te leveren die voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht leeftijd of vermogen.

Voor meer informatie over onze inspanningen op het gebied van toegankelijkheid kunt u de pagina Toegankelijkheid op de website van Ricoh raadplegen.

Toegankelijkheidsfuncties

Toegankelijkheidsfuncties helpen gebruikers met een handicap, zoals beperkte mobiliteit of beperkt zicht, om met succes gebruik te maken van informatietechnologieproducten.

Met de belangrijkste toegankelijkheidsfuncties in dit product kunt u:

• Schermlezers, schermvergroters en andere ondersteunende technologieën gebruiken.
  • Een toetsenbord gebruiken in plaats van een muis.
  • Kenmerken zoals volume, kleur, contrast en lettergrootte wijzigen.
  • Toetsen onderscheiden door aanraking zonder ze te activeren.
  • Alternatieve invoer- en uitvoerapparaten, zoals speciale aanwijsapparaten en brailleleesregels, aansluiten.

Bovendien hebben het Informatiecentrum en de publicaties voor het product een toegankelijk formaat.

Sneltoetsen voor Mark-upnavigator

Wanneer een door u gedefinieerd opmaakobject de focus heeft in de Mark-upnavigator, kunt u deze sneltoetsen gebruiken:

Sneltoetsen voor Mark-upnavigator

Beschrijving Toets
Opent het dialoogvenster Bewerken Enter
Verwijdert een mark-upobject Verwijderen

Toetsenbordnavigatie

Voor dit product worden de standaardnavigatietoetsen van Microsoft Windows gebruikt.