Banner

De banner is de zwarte balk bovenaan de gebruikersinterface. Deze is beschikbaar op alle pagina's in de interface.

Met de pictogrammen in de banner kunt u verschillende taken uitvoeren:

• Schakel over naar een andere RICOH TotalFlow Cloud-toepassing waartoe u toegang hebt.

Klik op , het pictogram Appwisselaar, en kies welke app u wilt openen. De toepassing wordt geopend in hetzelfde tabblad.

• Ideeën indienen om onze toepassingen te verbeteren.

Klik op , het pictogram Ideeën indienen, en klik vervolgens op Een nieuw idee toevoegen om te beschrijven wat we moeten toevoegen. U kunt ook ideeën bekijken die door andere klanten zijn ingediend. Als u het een goed idee vindt, stem er dan voor. Ideeën die door meer dan één klant worden gesteund, trekken waarschijnlijk onze aandacht en hebben een grotere kans om te worden uitgevoerd!

• Bekijk meldingen die zijn verzonden door systeembeheerders of door de toepassingen zelf.

Klik op , het pictogram Meldingen.

Opmerking:
    • U kunt sommige meldingen zien zonder de lijst Meldingen te openen. Deze meldingen verschijnen in een strook boven of onder de banner of onderaan het browservenster.

• Bekijk details over uw gebruikers-ID of het account van uw bedrijf.

Klik op , het pictogram Account. Uw gebruikers-ID en accountnaam staan boven aan het menu. Selecteer een optie om de bijbehorende instellingen of informatie te bekijken.

• Krijg hulp bij het gebruik van de toepassing.

Klik op , het pictogram Help, en selecteer Help.

• Bekijk de Gebruiksovereenkomst voor TotalFlow Cloud-toepassingen.

Klik op , het pictogram Help, en selecteer Gebruiksovereenkomst.