Gebruikers

Iedereen die met RICOH TotalFlow Cloud-toepassingen werkt, moet worden gedefinieerd als een Gebruiker.

Wanneer Ricoh uw account aanvankelijk instelt, wordt één Beheerder-gebruiker aangemaakt. De beheerder ontvangt een welkomstmail van TotalFlow Cloud, met een koppeling voor aanmelden en het wijzigen van het oorspronkelijke wachtwoord. Deze beheerder is verantwoordelijk voor het aanmaken van gebruikers voor de rest van uw organisatie.

Gebruikers zijn toegewezen rollen voor elke toepassing waarvoor u een abonnement hebt gekocht. Rollen zijn gebaseerd op de functieverantwoordelijkheden van de gebruiker en verschillen per toepassing. Account Administration heeft bijvoorbeeld twee rollen die u aan gebruikers kunt toewijzen:

Beheerder
Gebruikers die toestemming hebben om gegevens over uw account te bekijken, andere gebruikers aan te maken en te beheren en andere objecten naar behoefte te beheren.
Geen
Gebruikers die als taak hebben in uw geabonneerde toepassingen te werken, maar geen gebruikers of andere objecten beheren.

Een gebruiker kan een Beheerder zijn in Account Administration, maar een Taakindiener & kijker in een toepassing als RICOH TotalFlow Producer.

Gebruikers krijgen ook een rol toegewezen binnen het TotalFlow Cloud-platform. De meeste gebruikers zijn toegewezen aan de platformrol Standaard. Door verschillende toepassingen worden echter speciale platformrollen toegevoegd.

• RICOH Supervisor voegt de platformrol Groot scherm toe.

U maakt een gebruiker aan met de platformrol Groot scherm wanneer u bijvoorbeeld RICOH Supervisor-dashboards wilt tonen op een scherm in uw productieruimte om de huidige status te tonen. Iemand in uw bedrijf meldt zich aan als de Groot scherm-gebruiker en maximaliseert het browservenster op het grote scherm. Het gebruik van Groot scherm heeft alleen-weergeven toegang en kan de maximaal toegestane tijd aangemeld blijven.

• RICOH TotalFlow Producer voegt de platformrol Klant toe.

Gebruikers met de platformrol Klant vertegenwoordigen medewerkers van uw klanten die taken indienen bij TotalFlow Producer.