Uw wachtwoord wijzigen

Wijzig uw wachtwoord om de beveiliging van uw account te waarborgen.
    Opmerking:
  • Als u uw huidige wachtwoord niet weet, opent u de aanmeldpagina voor RICOH TotalFlow Cloud en klikt u op Wachtwoord vergeten. Typ uw e-mailadres en klik op Volgende. Controleer uw e-mail voor een bericht van RICOH TotalFlow Cloud met instructies voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Wijzig uw wachtwoord als volgt:

1. Meld u aan bij RICOH TotalFlow Cloud.
  2. Klik in de banner op pictogram Account, het pictogram Account en kies Profielinstellingen.
  3. Klik links op de pagina Profiel en voorkeuren van Ricoh Software op Voer een geldig wachtwoord in..
  4. Voer uw huidige wachtwoord en uw nieuwe wachtwoord twee keer in.
  5. Klik op Wachtwoord wijzigen.
  6. Klik op Sluiten.
De volgende keer dat u zich aanmeldt, moet u het nieuwe wachtwoord gebruiken.