Overzicht

Beheerders gebruiken RICOH Account Administration om RICOH TotalFlow Cloud-gebruikers en diverse andere objecten die in uw toepassingen worden gebruikt, te beheren.

De functies die in de toepassing beschikbaar zijn, variëren afhankelijk van de toepassingsabonnementen die uw bedrijf heeft gekocht. Voor alle TotalFlow Cloud-toepassingen gebruikt u Account Administration voor het volgende:

• Gebruikers toevoegen, wijzigen en verwijderen.
  • Details over uw abonnementen bekijken.
  • Uw accountgegevens bekijken en wijzigen.

Voor sommige toepassingen zijn extra functies toegevoegd zodat u het volgende kunt doen:

• RICOH Cloud Connector downloaden en installeren voor communicatie met Ricoh-toepassingen die in uw netwerk zijn geïnstalleerd.
  • Objecten zoals hotfolders, klanten en automatiseringen beheren.