Kan RICOH Cloud Connector niet installeren

Als u RICOH Cloud Connector installeert en de installatiepagina niet wordt weergegeven, probeer dan het volgende.

Mogelijke redenen waarom de installatiepagina niet wordt geopend:

• U bent niet ingelogd als beheerder.

Log in als gebruiker met beheerdersrechten en probeer het opnieuw.

• Op Linux is het installatiebestand niet gedefinieerd als een uitvoerbaar bestand.

Volg de instructies voor uw versie van Linux om het bestand uitvoerbaar te maken.

• Een advertentieblokkering voorkomt dat de Installatie van RICOH Cloud Connector in een nieuw browservenster wordt geopend.

Zoek de instellingen voor pop-upblokkering in uw browser en geef op dat de pagina mag worden geopend.

• De antivirussoftware blokkeert de uitvoering van het installatieprogramma.

Geef toestemming voor de uitvoering van het programma binnen uw antivirusprogramma.

• Het maximum aantal cloudconnectors is bereikt dat door uw abonnement wordt ondersteund.

Log in op RICOH Account Administration en verwijder de niet-verbonden cloudconnectors uit de tabel Connectors. Of neem contact op met uw Ricoh-verkoper om uw abonnement te upgraden.

Als er geen sprake is van een van de bovenstaande situaties, gebruik dan de opdrachtregelprocedure om RICOH Cloud Connector te installeren:

1. Log in op de computer waar u de installatiebestanden hebt gedownload, als gebruiker met beheerdersrechten.
  2. Open een opdrachtprompt met de optie Uitvoeren als beheerder en zoek het uitvoerbare bestand RICOH Cloud Connector.
    Belangrijk: Controleer of u toestemming hebt om het bestand uit te voeren. Gebruikt u Linux, controleer dan of het bestand uitvoerbaar is. Als dat niet zo is, volg dan de procedure voor uw Linux-versie om het bestand uitvoerbaar te maken.
  3. Typ de volgende installatieopdracht:

rccInstallerFileName --install

4. Druk op Enter.