Installatie van RICOH Cloud Connector ongedaan maken

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u RICOH Cloud Connector verwijdert met behulp van de systeemtools van Windows.
    Opmerking:
  • Om RICOH Cloud Connector onder Linux te verwijderen, volgt u de instructies van uw Linux-distributie.
Om RICOH Cloud Connector onder Windows te verwijderen:
  1. Log in op de computer waar u RICOH Cloud Connector hebt geïnstalleerd als beheerder.
  2. Klik op de knop Zoeken van Windows en zoek naar de pagina Apps & Functies.
  3. Zoek de naam van de toepassing RICOH Cloud Connector en klik hierop.
  4. Klik op Verwijderen.
  5. Klik nogmaals op Verwijderen om te bevestigen dat u begrijpt dat de toepassing en de bijbehorende informatie zullen worden verwijderd.
    U ziet de pagina RICOH Cloud Connector verwijderen:
  6. Bekijk de informatie en selecteer Ik begrijp het en ik wil RICOH Cloud Connector verwijderen..
      Opmerking:
    • Als u RICOH Cloud Connector verwijdert, werken de programma's waarvan Cloud Connector de abonnementen beheert niet meer.
    • Als u RICOH Cloud Connector verwijdert, worden alle hotfolders die ermee zijn verbonden, losgekoppeld. Ook wordt de verbinding met het corresponderende cloud connector-object in de tabel RICOH Account Administration Connectors verbroken.
  7. Klik op VERWIJDEREN.
  8. Log in op RICOH Account Administration en verwijder de verwijderde Cloud Connector uit de tabel Connectors.
Als u de hotfolders wilt gebruiken die zijn gekoppeld aan de verwijderde Cloud Connector, logt u in op RICOH Account Administration en configureert u de hotfolders die werden gebruikt opnieuw.