Aan de slag met RICOH TotalFlow Cloud voor gebruikers

Gebruikers van RICOH TotalFlow Cloud-toepassingen hebben verschillende rollen, van business intelligence-analisten tot indieners van taken.

De meeste gebruikers hebben toegang tot één RICOH TotalFlow Cloud-toepassing. U kunt ook gegevens over uw eigen gebruikers-ID en uw wachtwoord bijwerken.

U kunt als volgt als gebruiker aan de slag met RICOH TotalFlow Cloud-toepassingen:

1. Meld u aan en wijzig uw wachtwoord.
    Wanneer uw gebruikers-ID is aangemaakt, ontvangt u een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om u aan te melden en gebruik te maken van RICOH TotalFlow Cloud-toepassingen. De eerste keer dat u zich aanmeldt, moet u uw wachtwoord opnieuw instellen.

Nadat u uw wachtwoord hebt gewijzigd, ziet u de toepassing die u kunt gebruiken.

2. Voer actie uit op cookie-instellingen.
    TotalFlow Cloud-toepassingen gebruiken cookies, waarvan sommige vereist zijn. Bekijk Cookie-instellingen beheren voor meer informatie over cookies en de acties die u kunt ondernemen.
  3. Maak uzelf vertrouwd met de interface van de toepassing. Bekijk deze onderwerpen als ze op u van toepassing zijn:
  4. Leer meer over de onderdelen van uw systeem.