Connectors

Connectors zijn toepassingen die op uw lokale systemen zijn opgeslagen en die een koppeling tot stand brengen tussen cloudtoepassingen en software of apparaten die op locatie zijn geïnstalleerd. Deze verbinding brengt een veilig communicatiepad tussen de systemen tot stand. Installeer RICOH Cloud Connector op een server in uw netwerk om verbinding te maken met RICOH TotalFlow Cloud.

RICOH Cloud Connector wordt op verschillende manieren gebruikt voor verschillende toepassingen.

• RICOH InfoPrint Manager voor Windows en voor Linux

Gebruikt Cloud Connector om abonnementslicenties te installeren en beheren.

• RICOH TotalFlow Producer

Gebruikt Cloud Connector om taken over te brengen naar hotfolders en printers.

Opmerking: Met RICOH TotalFlow Producer Base kunt u één Cloud Connector-instantie per account installeren. Met RICOH TotalFlow Producer Advanced kunt u vijf Cloud Connector-instanties installeren. Als u netwerk echter gesloten en niet extreem groot is, raden we aan om één Cloud Connector-instantie te installeren. Als u taken moet verzenden naar hotfolders of printers in meer geïsoleerde delen van uw netwerk is het raadzaam om meerdere instanties van Cloud Connector te installeren.