Gebruikers toevoegen

Wanneer u een gebruiker toevoegt, voert u de contactgegevens van de gebruiker in en selecteert u welk type rol de gebruiker heeft voor elke toepassing.

U kunt een nieuwe gebruiker aanmaken of een bestaande gebruiker kopiëren. Gebruikers kopiëren kan tijd besparen, vooral wanneer u verschillende gebruikers moet aanmaken met vergelijkbare eigenschappen.

Voeg als volgt een gebruiker toe:

1. Klik in het linkerdeelvenster op Gebruikers.
  2. Kies een van deze opties:
    • Een nieuwe gebruiker toevoegen: klik op Gebruiker toevoegen in de rechterbovenhoek van het venster.
    • Een bestaande gebruiker kopiëren: klik met de rechtermuisknop op de rij voor een bestaande gebruiker en selecteer Dupliceren.
  3. Voer in het geopende dialoogvenster de gegevens van de gebruiker in.
  4. Onder Type gebruiker selecteert u Intern om een gebruikersaccount aan te maken voor een van uw medewerkers.
  5. Selecteer onder Platformrol een van deze opties:
    • Voor gebruikers van Intern:
      • Standaard - De gebruiker kan zich aanmelden bij de toepassing met standaardopties voor time-out en toegang.
      • Groot scherm - De gebruiker heeft alleen-lezen toegang tot de toepassing op een groot scherm en er treedt geen time-out op.
  6. Selecteer onder Toegang en rollen de toegang en de rol van de gebruiker voor elke toepassing. Klik op de pijl in de kolom Toegang en rollen voor elke toepassing.
      Opmerking:
    • Voor sommige abonnementen gelden beperkingen voor wat betreft het aantal gebruikers dat aan elke rol kan worden toegewezen.
  7. Klik op OK.
Gebruikers ontvangen een e-mail waarin ze worden uitgenodigd om zich aan te melden bij RICOH TotalFlow Cloud, waar ze hun gegevens en wachtwoord kunnen wijzigen. De uitnodiging per e-mail is zeven dagen geldig.
    Opmerking:
  • Als de gebruiker zich niet aanmeldt voordat de e-mailuitnodiging verloopt, kunt u de uitnodiging opnieuw versturen. Klik met de rechtermuisknop op de gebruiker en kies Uitnodiging opnieuw verzenden.