Cookie-instellingen beheren

RICOH TotalFlow Cloud-toepassingen gebruiken cookies om uw ervaring met onze software te verbeteren. U kunt de instellingen voor sommige van deze cookies zelf bepalen.
RICOH TotalFlow Cloud-toepassingen kunnen dit soort cookies gebruiken:
Strikt noodzakelijke cookies
Dit zijn cookies die essentieel zijn voor het functioneren van onze toepassingen. Als u ervoor kiest deze cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet inloggen op onze toepassingen of gebruik maken van andere essentiële functies.
Prestatiecookies
Prestatiecookies, ook bekend als statistische cookies, verzamelen informatie over hoe goed onze toepassingen functioneren. Deze informatie wordt samengevoegd en anoniem gemaakt, zodat het niet kan worden gebruikt om u te identificeren.
De verzamelde prestatiegegevens omvatten informatie die door Google Analytics wordt verzameld. Om te voorkomen dat uw gegevens door Google Analytics worden verzameld, schakelt u prestatiecookies uit.
Functionele cookies
Functionele cookies, ook bekend als voorkeurscookies, onthouden informatie zoals de laatste pagina die u hebt bezocht of welke taal u kiest.
Marketingcookies
Marketingcookies verzamelen informatie over uw onlineactiviteiten om u relevante advertenties te kunnen aanbieden.

U kunt de cookie-instellingen als volgt beheren:

1. Meld u aan bij een TotalFlow Cloud-toepassing.
  2. Klik in de banner op account-pictogram, het pictogram Account, en selecteer Cookie-instellingen
  3. Klik in het dialoogvenster Cookie-instellingen op Cookieverklaring bekijken om een lijst te zien van de cookies die in TotalFlow Cloud-toepassingen worden gebruikt en hun beschrijvingen.
  4. Gebruik de schakelaars om elk type cookie in of uit te schakelen.
    Standaard zijn alle cookies ingeschakeld:
  5. Klik op OK.