Hoofdpagina

Wanneer u zich aanmeldt bij RICOH Account Administration of ernaar terugkeert vanuit een andere toepassing, ziet u de hoofdpagina waarop een van de tabbladen is geopend.

Het aantal beschikbare tabbladen varieert afhankelijk van de toepassingen waarop u bent geabonneerd. Alle toepassingen bevatten deze tabbladen:

• Abonnementen
  • Gebruikers
  • Details

In andere toepassingen kunt u naar behoefte andere tabbladen toevoegen.

Op de meeste tabbladen wordt een lijst getoond van objecten in een tabel. In alle tabellen kunt u:

• De vermeldingen sorteren.

Klik eenmaal op de tabelkop om oplopend te sorteren en nogmaals om aflopend te sorteren.

• De kolommen wijzigen en herschikken die worden weergegeven.

Klik op , het tandwielpictogram, en selecteer Kolommen beheren.

• Zoeken naar tekst in de tabel.

Klik op , het pictogram Zoeken, en typ de tekst die u wilt vinden.