RICOH Cloud Connector installeren of bijwerken

Nadat u de huidige versie van RICOH Cloud Connector hebt gedownload, installeert u deze op de server die u hebt geïdentificeerd.
Als u de installatiebestanden naar een andere computer hebt gedownload, kopieert u de bestanden naar het systeem waarop u het programma wilt installeren.
RICOH Cloud Connector installeren of bijwerken:
  1. Log in op de computer waar u het installatiebestand van RICOH Cloud Connector hebt gedownload als beheerder.
    In een Linux-systeem moet u inloggen met een gebruikersaccount dat lees- en schrijfrechten heeft op de volgende mappen:
    • /var
    • /etc
    • /usr
    • /opt

U hebt ook toestemming nodig om het uitvoerbare bestand van RICOH Cloud Connector dat u hebt gedownload uit te voeren.

2. Installatie op Linux: zoek ricoh-cloud-connector-linux.gz en dubbelklik erop om de installatiebestanden uit te pakken.
    Belangrijk: Onder de uitgepakte bestanden zou u het uitvoerbare bestand van het installatieprogramma moeten zien, met de naam ricoh-cloud-connector-linux. Controleer of het bestand kan worden uitgevoerd als uitvoerbaar bestand. Volg de procedure voor uw Linux-versie om het bestand uitvoerbaar te maken.
  3. Zoek en dubbelklik op het uitvoerbare bestand van het installatieprogramma van RICOH Cloud Connector.
    De naam van het uitvoerbare bestand is:
    • Op Windows: ricoh-cloud-connector-win.exe
    • Op Linux: ricoh-cloud-connector-linux

Als u RICOH Cloud Connector voor de eerste keer installeert, wordt de pagina Installatie van RICOH Cloud Connector geopend in de standaardbrowser.

Als u RICOH Cloud Connector bijwerkt, wordt de pagina RICOH Cloud Connector-update geopend in de standaardbrowser.

Opmerking: Als de pagina Installatie van RICOH Cloud Connector niet wordt geopend, wordt het installatieprogramma mogelijk geblokkeerd door uw antivirusprogramma of browser.

Controleer de adresbalk van uw browser om te zien of deze pagina's blokkeert zodat ze niet kunnen worden geopend. Als de pagina is geblokkeerd, moet u toestemming geven om de pagina weer te geven. Als de pagina nog steeds niet wordt weergegeven, raadpleegt u het onderstaande onderwerp Problemen oplossen.

4. Als u voor de eerste keer installeert:
    1. Bekijk de juridische voorwaarden en selecteer Ik accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst..
    2. Controleer de installatielocatie en of u schrijf- en uitvoerrechten hebt voor de installatie. Klik vervolgens op INSTALLEREN.
  5. Als u RICOH Cloud Connector bijwerkt:
    Opmerking: Uw vorige installatiegegevens worden geïmporteerd, inclusief het accepteren van de licentie.
    1. Bekijk de informatie over uw huidige versie van RICOH Cloud Connector en de updateversie.
    2. Klik op UPDATE.
Zodra de installatie is voltooid, wordt automatisch de pagina Installatie van RICOH Cloud Connector geopend.

De service RICOH Cloud Connector start automatisch na elke succesvolle installatie, update of herstart van het systeem.