RICOH Cloud Connector instellen

Nadat u RICOH Cloud Connector hebt geïnstalleerd, moet u dit configureren om te communiceren met RICOH TotalFlow Cloud.
Wanneer de installatie van RICOH Cloud Connector is voltooid, wordt de pagina Installatie van RICOH Cloud Connector geopend in de standaardbrowser.
Stel RICOH Cloud Connector als volgt in:
  1. De eigenschap Systeemnaam wordt automatisch ingevuld met de naam van het systeem zoals ingesteld in het besturingssysteem. U kunt het bijwerken tot iets dat herkenbaarder of gemakkelijker te onthouden is.
  2. Als uw bedrijf proxyservers gebruikt, vraag dan uw IT-afdeling om het juiste IP-adres of de juiste hostnaam en poortnummer die moeten worden gebruikt. Selecteer de optie Ik ga een proxyserver gebruiken en typ de juiste waarden in de Proxyinstellingen-velden.
  3. Klik op Proxy testen. Als de proxy-instellingen niet zijn gevalideerd, controleert u de IT-afdeling, voert u de juiste waarden in en probeert u het opnieuw.
  4. Klik op Code genereren.

Als u niet bent aangemeld op Account Administration wordt het aanmeldvenster geopend. Meld u aan bij Account Administration.

Wanneer u bent aangemeld, ziet u het venster Genereer een eenmalige code en een unieke eenmalige code die 20 minuten geldig is.
  5. Kopieer de code, keer terug naar RICOH Cloud Connector en plak de code in het veld Eenmalige code.
  6. Klik op Indienen.
    Als uw machtiging geldig is, ontvangt u een bevestigingsbericht. Klik op Sluiten.

U ziet het dialoogvenster Licentie-instellingen.

Het bevat alle details die u hebt ingevoerd tijdens de installatie. U kunt de Systeemnaam en Proxyinstellingen, indien nodig, bewerken.

7. Sluit het browsertabblad of het venster om de instelling van RICOH Cloud Connector af te sluiten.