Aan de slag met RICOH TotalFlow Cloud voor klanten en indieners van taken

Klanten en indieners van taken kunnen taken uploaden die moeten worden verwerkt door RICOH TotalFlow Cloud-toepassingen. Ze kunnen meestal de taken die ze indienen beheren.
    Tip:
  • Voor een video-inleiding tot RICOH TotalFlow Cloud raadpleegt u: Overzicht.

Als klant of indiener van een taak kunt u de toepassing RICOH TotalFlow Producer bekijken, inclusief de door u ingediende taken. Afhankelijk van uw toegangsniveau kunt u ook taken van andere gebruikers zien.

U kunt als volgt als klant of indiener van taken aan de slag met RICOH TotalFlow Cloud-toepassingen:

1. Meld u aan en wijzig uw wachtwoord.
    Wanneer uw gebruikers-ID is aangemaakt, ontvangt u een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om u aan te melden en gebruik te maken van RICOH TotalFlow Cloud-toepassingen. De eerste keer dat u zich aanmeldt, moet u uw wachtwoord opnieuw instellen.

Nadat u uw wachtwoord hebt gewijzigd, ziet u de toepassing die u kunt gebruiken.

2. Voer actie uit op cookie-instellingen.
    TotalFlow Cloud-toepassingen gebruiken cookies, waarvan sommige vereist zijn. Bekijk Cookie-instellingen beheren voor meer informatie over cookies en de acties die u kunt ondernemen.
  3. Maak uzelf vertrouwd met de interface van de toepassing. Bekijk deze onderwerpen als ze op u van toepassing zijn:
  4. Leer meer over het indienen en beheren van taken en bestellingen.