Automatische preflight uitschakelen

Met een RICOH TotalFlow Producer Advanced-abonnement of proefabonnement wordt op ingezonden bestanden automatisch een preflight uitgevoerd met behulp van een ingesloten profiel of het aangepaste profiel dat als standaard is ingesteld, maar u kunt deze optie uitschakelen.
Opmerking: Om automatische preflight uit te schakelen, moet u een gebruiker zijn met de rol van Taakbeheerder.
  1. Klik op de hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer op , het pictogram Preflight, aan de rechterkant.
    Het deelvenster Preflight wordt geopend.Deelvenster Preflight
  2. Klik op de knop ( Standaard preflightinstellingen).
    Het dialoogvenster Standaard preflightinstellingen wordt geopend.

Dialoogvenster Standaard preflightinstellingen

3. Wis de optie Automatisch op alle nieuwe taken automatisch preflighting uitvoeren met het profiel hieronder..
  4. Klik op OK.
Op de nieuwe taken wordt geen preflighting uitgevoerd, tenzij u handmatig preflighting uitvoert.