Hotfolders bewerken

U kunt de eigenschappen van hotfolders bewerken in RICOH Account Administration.
Om hotfolders te bewerken, hebt u een gebruiker nodig met een Beheerder- rol in RICOH Account Administration.
  1. Meld u aan bij RICOH Account Administration.
  2. Klik in het linkerdeelvenster op Hotfolders.
    U ziet het tabblad Hotfolders:
  3. Klik met de rechtermuisknop op een hotfolder in de lijst en selecteer Bewerken:
  4. Bewerk de eigenschappen van de hotfolder in het venster met Hotfolder-eigenschappen dat wordt geopend.
    Zorg ervoor dat de nieuwe locatie van de hotfolder overeenkomt met die van een bestaande map.
  5. Klik op OK.
  6. Als u meerdere instanties van RICOH Cloud Connector hebt, selecteert u de instantie die u wilt gebruiken met de hotfolder in het dialoogvenster Selecteer RICOH Cloud Connector en klikt u op OK.