De positie van een beeld wijzigen

U kunt de plaatsing van een beeld op de pagina uitlijnen ten opzichte van het beginpunt van het vel.
U kunt als volgt de verschuiving van een beeld opgeven:
  1. Klik links in het scherm op Lay-out.
  2. Selecteer het lay-outtype en ga naar Beeldverschuiving onder Afbeelding.
  3. Klik indien nodig op Beeldverschuiving om deze in te schakelen.
  4. Wanneer u het selectievakje Zelfde beeldverschuiving gebruiken voor voor- en achterzijde aanvinkt, worden de waarden op zowel de voor- als achterzijde toegepast als een configuratie voor dubbelzijdig afdrukken is ingeschakeld.
  5. Voer in de velden Voorkant en Terug een positief of negatief getal met maximaal 3 decimalen in.
  6. Selecteer de meeteenheid uit de lijst Meeteenheden.
    Opmerking:
  • Wanneer het vel is gedraaid voor een goede weergave, draait de beeldverschuiving met het vel mee.
  • De X- en Y-pijlen in het coördinatiesysteem geven de richting van de beeldverschuiving van de afbeelding aan.