Handmatig Microsoft Office-bestanden en afbeeldingen converteren naar PDF

Office Conversion is een bètafunctie die beschikbaar is voor het RICOH TotalFlow Producer Advanced- en proefabonnement. Hiermee kan RICOH TotalFlow Producer Microsoft Office-bestanden en ondersteunde afbeeldingsformaten converteren naar PDF, automatisch tijdens het indienen van de taak of op aanvraag. Taakbeheerders kunnen afzonderlijke Microsoft Office-bestanden of afbeeldingen ook handmatig converteren naar PDF.
De handmatige conversie naar PDF is beschikbaar voor de volgende taakbestanden:
  • Microsoft Office-bestanden die niet automatisch zijn geconverteerd naar PDF tijdens het indienen van de taak omdat de optie Microsoft Office-bestanden automatisch omzetten naar PDF was uitgeschakeld in RICOH Account Administration.
  • Microsoft Office-bestanden en afbeeldingen die naar het originele klantbestand zijn hersteld na de automatische conversie naar PDF.
U kunt als volgt handmatig Microsoft Office-bestanden of afbeeldingen converteren naar PDF:
  1. Selecteer in de tabel Taken een of meer taakbestanden door er met de rechtermuisknop op te klikken.
      Opmerking:
    • U kunt tot 100 bestanden tegelijk converteren.
    • Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden en ondersteunde afbeeldingsindelingen zoals PNG, JPEG/JPG en TIFF/TIF, kunnen worden geconverteerd naar PDF.
    • Alle gebruikte lettertypen moeten worden ingesloten in het Microsoft Office-document. Anders wordt het lettertype vervangen en kan de resulterende PDF er anders uitzien dan het originele bestand.
  2. Selecteer Converteren naar PDF.
De Microsoft Office-bestanden of afbeeldingen worden geconverteerd naar PDF en de PDF-miniatuurafbeelding wordt weergegeven in de kolom Taaknaam. Ook wordt de naam van de gebruiker die de taak heeft geconverteerd, weergegeven in de versiegeschiedenis.

Als de conversie mislukt, wordt het pictogram van het originele bestandstype weergegeven in de kolom Taaknaam.