Nieuwe pagina's toevoegen aan een taakbestand

Met PDF Editor kunt u nieuwe pagina's aan een taakbestand toevoegen door lege pagina's toe te voegen, bestaande pagina's te dupliceren of een bestaand document te importeren.
Voeg als volgt nieuwe pagina's aan een taakbestand toe:
  1. Open de tabel RICOH TotalFlow Producer Taken.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een PDF-taak en selecteer PDF weergeven en bewerken....
    De PDF Editor wordt geopend.
  3. Klik op , het Document Editor-pictogram.
  4. Kies een van deze opties of kies alle opties:
    • Om een lege pagina toe te voegen, klikt u op Nieuwe pagina.
    • Om een bestaande pagina te dupliceren, selecteert u de pagina en klikt u op Dupliceren.
    • Om een bestaand document van een lokaal of gedeeld station te importeren, klikt u op , het pictogram Meer opties, en selecteert u Document importeren. Selecteer in Windows Verkenner het document dat u wilt importeren en klik vervolgens op Openen.