De inhoud selecteren die in PDF-bestanden moet worden weergegeven

Als u de inhoud van de documenten wilt selecteren die u vóór het afdrukken wilt weergeven, kunt u met de functie Masker omkeren in PDF Editor een specifiek gebied aangeven dat moet worden weergegeven, terwijl de rest van de pagina wordt verborgen.
Selecteer de inhoud die in PDF-bestanden moet worden weergegeven als volgt:
  1. Open de tabel RICOH TotalFlow Producer Taken.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een PDF-taak en selecteer PDF weergeven en bewerken....
    De PDF Editor wordt geopend.
  3. Ga naar de pagina die u wilt bewerken.
  4. Klik op , het pictogram Omgekeerd masker.
    Een hulpprogramma voor rechthoeken wordt toegepast op de pagina.
  5. Sleep de hoeken en marges van het hulpprogramma voor rechthoeken totdat het hele gebied dat u wilt onthullen, wordt omlijst.
  6. Om het gemaskeerde gebied te vullen met een kleurrand, klikt u op en selecteert u een kleur.
  7. Klik op , het pictogram Toepassen, om de wijziging op te slaan.
  8. Herhaal de stappen voor alle pagina's die u wilt bewerken.
  9. Klik op OK.