Automatiseringen dupliceren

U kunt bestaande Automatiseringen hergebruiken door slechts enkele van de eigenschappen ervan te wijzigen.
Een automatisering dupliceren:
  1. Open RICOH Account Administration.
  2. Klik in het linkerdeelvenster op Automatiseringen.
    De pagina Automatiseringen wordt geopend met de tabel Automatiseringen.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de rij van de automatisering die u wilt dupliceren en selecteer vervolgens Dupliceren.
    Het dialoogvenster Automatisering kopiëren wordt geopend. Het bevat alle eigenschappen van de oorspronkelijke automatisering, behalve de naam.
  4. Typ een naam waarmee u de automatisering kunt identificeren.
  5. Wijzig de eigenschappen van de automatisering waar nodig.
  6. Klik zodra u klaar bent met het definiëren van de automatiseringsdetails op OK.
De automatisering wordt weergegeven in de tabel Automatiseringen.

Standaard is de automatiseringsstatus uitgeschakeld wanneer u deze maakt. Voor het inschakelen van de automatisering klikt u met de rechtermuisknop op de rij in de tabel. Klik op de knop Ingeschakeld zodat deze groen wordt en vervolgens op OK.