Tabblad Automatiseringen

Het tabblad Automatiseringen is beschikbaar bij een RICOH TotalFlow Producer Advanced-abonnement of proefabonnement en hierop worden alle automatiseringen weergegeven die voor uw account zijn aangemaakt.

Tabblad Automatiseringen

Deze acties zijn beschikbaar op het tabblad Automatiseringen:

• Automatiseringen maken.

Klik in de rechterbovenhoek van de op de knop Automatisering maken en volg de prompts..

• Een automatisering bewerken en in- of uitschakelen.

Klik met de rechtermuisknop op een automatisering in de lijst en selecteer Bewerken.

• Een automatisering dupliceren.

Klik met de rechtermuisknop op een automatisering in de lijst en selecteer Dupliceren.

• De geschiedenis van een automatisering bekijken.

Klik met de rechtermuisknop op een automatisering in de lijst en selecteer Geschiedenis bekijken. U kunt de lijst met berichten filteren op statustype of tijdsbereik en de automatiseringsgeschiedenis exporteren naar een CSV-bestand.

• Een automatisering verwijderen.

Klik met de rechtermuisknop op een automatisering in de lijst en selecteer Verwijderen. Verwijderde automatiseringen worden permanent verwijderd uit het systeem.

• Beheer de kolommen die in de tabel worden weergegeven.

Klik op , de knop Tabelinstellingen, en selecteer vervolgens Kolommen beheren. Geef de kolommen op die in de tabel moeten worden weergegeven.